Το Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ έκοψε διαφήμιση για τον ετήσιο χορό των φοιτητών - Ηταν πολύ σεξουαλική

Το Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ έκοψε διαφήμιση για τον ετήσιο χορό των φοιτητών -Ηταν πολύ σεξουαλική (βίντεο)

«Υπερβολικά σεξουαλική» κρίθηκε μια διαφήμιση του ετήσιου χορού που θα δώσουν το Μάιο φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ κι έτσι υποχρεώθηκαν να αποσύρουν το επίμαχο βίντεο από το Διαδίκτυο.

Οι υπεύθυνοι του κολεγίου Hughes Hall θεώρησαν ότι το βίντεο «μπορεί να αμαυρώσει» τη φήμη του καθώς δείχνει φοιτητές και φοιτήτριες που φορούν μάσκες βγαλμένες από την ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» να ερωτοτροπούν σ ένα δάσος ανταλλάσσοντας φιλιά και πίνοντας σαμπάνια.


Μια κοπέλα με λευκό φόρεμα περιφέρεται ξυπόλητη στο «Δάσος της Αμαρτίας», όπου συναντά την παρέα των νεαρών «αμαρτωλών».

Θωπεύοντάς την με βλέμματα γεμάτα ηδυπάθεια την καλούν να μετάσχει στο πάρτι προσφέροντάς της ένα κόκκινο μήλο.

Το γεμάτο υπονοούμενα βιντεοκλίπ – μία εβδομάδα αφότου το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει «σημαντικό πρόβλημα» με σεξουαλικά παραπτώματα- εξόργισε τους υπευθύνους της σχολής που ζήτησαν να αποσυρθεί, όπως και έγινε. Δέχθηκαν όμως βροχή τα φραστικά πυρά για λογοκρισία. «Αν το κολέγιο έχει πρόβλημα με το βίντεο θα έπρεπε να φέρουν το θέμα προς συζήτηση, όχι να το λογοκρίνουν και να προσπαθήσουν να το συγκαλύψουν», είπε ο παραγωγός του «αμαρτωλού» τρέιλερ, Τζο Κουκ. «Ευτυχώς εκατοντάδες άνθρωποι είδαν ήδη το βίντεο κι είμαι σίγουρος ότι ο χορός θα στεφθεί με επιτυχία, παρά την ατυχή αυτή λογοκρισία», συμπλήρωσε.

Το εισιτήριο για τον χορό που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και pole dancing στοιχίζει 96 στερλίνες αναφέρει το iefimerida.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr