Η φοιτήτρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εν καιρώ εξεταστικής φεύγει για Άγιο Δομίνικο «Survivor 2»

Η φοιτήτρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εν καιρώ εξεταστικής φεύγει για Άγιο Δομίνικο «Survivor 2»

Στο Survivor 2, θα δούμε τελικά την παρουσιάστρια αλλά και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια συζήτησε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης τη συμμετοχή της και όπως φαίνεται τα «βρήκαν». 

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της άσκησης στο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης, είχε βάλει στόχο να πάρει άμεσα το πτυχίο της σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο Instagram. Με την είσοδο της Survivor 2 μάλλον το πτυχίο θα πρέπει να μπει σε "δεύτερη μοίρα" και να περιμένει ακόμη περισσότερο αφού πριν λίγες ημέρες έγραψε χαρακτηριστικά στα stories της στο Instagram "Το πτυχίο με περιμένει".


Η παρουσιάστρια φοιτά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, χρωστάει μερικά μαθήματα για να ολοκληρώσει τις σπουδές της. 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ ανέφερε σχετικά χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα:

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι».

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», πρόσθεσε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr