Τα Αποτελέσματα του Μηνιαίου Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ (ΛΙΣΤΑ)

Τα Αποτελέσματα του Μηνιαίου Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ (ΛΙΣΤΑ)

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους φοιτητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ πως το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ επικύρωσε τα αποτελέσματα των αιτήσεων (19.246) οι οποίες υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο πλαίσιο του «Προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)» - Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ, ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους προσωρινούς πίνακες επιλεγέντων (3.685 υποψήφιοι) και επιλαχόντων υποψηφίων (15.559 υποψήφιοι) καθώς και πίνακα μη επιλέξιμων αιτήσεων (2 αιτήσεις).


Οι υποψήφιοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους (εισάγοντας αρ. πρωτ. αίτησης και ΑΦΜ) μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής πατώντας ΕΔΩ.

Για τις Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων του Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Καλούνται οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα επιλεγέντων (3.685 υποψήφιοι), να προσκομίσουν στην Γραμματεία του Τμήματος/Σχολής τους, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, το αργότερο έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος. Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα πατήστε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr