Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Υποτροφίες 2017: Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους υποψήφιους φοιτητές ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν πλήθους αιτημάτων, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων (για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ) από την Παρασκευή 28 Απριλίου, ώρα 17:00 έως την Τρίτη 2 Μάϊου, ώρα 17:00, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εν δυνάμει υποψήφιους να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή/και να διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία.

Εντός της ανωτέρω προθεσμίας, οι υποψήφιοι είναι δυνατόν:


  • να υποβάλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή
  • να οριστικοποιήσουν τυχόν αίτησή τους που είχε αποθηκευτεί προσωρινά ή
  • να τροποποιήσουν την αίτησή τους ή/και διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία αιτήσεων που έχουν υποβληθεί οριστικά μέσω της διαθέσιμης λειτουργίας «ΑΡΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ».

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Παρακαλούνται οι αιτούντες να συμπληρώσουν, ελέγξουν προσεκτικά και οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η αίτηση επέχει Θέση υπεύθυνης δήλωσης και ως εκ τούτου το ΙΚΥ και το ΥΠ.Π.Ε.Ο. δεν είναι δυνατόν να παρέμβουν στις υποβληθείσες αιτήσεις. Επισημαίνεται ότι, μετά την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η διόρθωση ή τροποποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της αίτησης και εάν προκύψει ανακριβής καταχώριση ή απόκρυφη στοιχείων ή απόκρυφη αυτών, η αίτηση θα απορριφθεί. 

Δείτε εδώ πως θα πάρετε το μηνιαίο Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ ύψους 380 ευρώ/μήνα.

  • Πως θα κάνετε την Αίτηση (ενημερωθείτε εδώ)
  • Συχνές ερωτήσεις φοιτητών για το μηνιαίο Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ (ενημερωθείτε εδώ)
  • Οι Προϋποθέσεις, οι Δικαιούχοι και τα Δικαιολογητικά (ενημερωθείτε εδώ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μηνιαίο Φοιτητικό Επίδομα/Υποτροφία ΙΚΥ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr