Οι Υπότροφοι του κληροδοτήματος «Παν. Τριανταφυλλίδη» 2017-2018

Οι Υπότροφοι του κληροδοτήματος «Παν. Τριανταφυλλίδη» 2017-2018

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουζιάζουν τους διορισθέντες Υπότροφους σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για σπουδές δεύτερου (μεταπτυχιακές) και τρίτου (διδακτορικές) κύκλου στο εξωτερικό για το ακαδημάίκό έτος 2015-2016 σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Παν. Τριανταφυλλίδη» οι κάτωθι: 

1. Βαρκαρόλης Ορέστης του Πέτρου, πτυχιούχος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό πτυχίου 7,09 και εγγεγραμμένος ως φοιτητής πλήρους απασχόλησης στο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Νότιγχαμ Τρεντ με τίτλο: «Διδακτορική έρευνα-Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Νότιγχαμ».


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

2. Κόκλα Άννα του Διονυσίου, πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 7,00 και εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα σπουδών «Μάστερ στη Βιολογία - Γενετική και Μοριακή Επιστήμη Φυτών» του Πανεπιστημίου της Ουψάλα.

3. Κάρτσωνας Σταύρος του Παναγιώτη, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 9,62 και εγγεγραμμένος στο πτυχιακό πρόγραμμα «Μεταπτυχιακό Φιλοσοφίας (ερευνητικό), ολική απασχόληση Χρόνιγκεν» του Πανεπιστημίου του Χρόνιγκεν.

4. Αρβανίτη Ειρήνη του Παναγιώτη, πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με βαθμό πτυχίου 9,30 και εγγεγραμμένη ως πλήρους παρακολούθησης διδακτορική φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ζυρίχης. 

5. Σπηλιωτακάρας Αθανάσιος του Νικολάου, πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 8,61 και εγγεγραμμένος ως φοιτητής πλήρους φοίτησης στο πρόγραμμα σπουδών «Αγγλική Λογοτεχνία (Μ5 "Ερευνας)» της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Οι υπότροφοι είναι απαραίτητο να προσκομίσουν επίσημη αναγνώριση του αλλοδαπού τίτλου σπουδών από τον αρμόδιο φορέα στην Ελλάδα (ΔΟΑΤΑΠ). Η καταβολή της υποτροφίας για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές προσμετράται από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 ή την έναρξη των σπουδών μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (κυρίως στην περίπτωση της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής) και διαρκεί μέχρι ένα (1) έτος ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών. Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται σε εφτακόσια (700,00) ευρώ. Σε περίπτωση εξ αποστάσεως σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού η μηνιαία χορηγία ανέρχεται σε τριακόσια πενήντα (350,00) ευρώ. 

Προϋπόθεση για την καταβολή της υποτροφίας είναι η επάρκεια των εσόδων του  κληροδοτήματος και η διαπίστωση της καλής προόδου των μεταπτυχιακών διδακτορικών σπουδών του υποτρόφου.

Οι υπότροφοι Θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπογράψουν την προβλεπόμενη από τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 38 του Ν.4182/2013 σύμβαση της υποτροφίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5245198 Αρμόδιοι: κα Αμπαριώτου Αργυρώ, κ. Παπαδόπουλος Νίκος.  

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr