ΙΚΥ: Αποτελέσματα υποτροφιών κληροδοτημάτων

ΙΚΥ: Αποτελέσματα υποτροφιών κληροδοτημάτων «Μ. Ζαούση» και «Λ. Νικολαΐδη»

Υποτροφίες: Αναρτήθηκαν οι πίνακες υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση» για μεταπτυχιακές σπουδές (Master) εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, σε αντικείμενο του τομέα της Ψυχιατρικής/Ψυχικής Υγείας όπως επίσης και ο πίνακας υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης» για κλινική έρευνα στο εξωτερικό, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Πίνακες επιλεξιμότητας αιτήσεων «Μ. Ζαούση»

Αναρτήθηκαν οι πίνακες υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση» για μεταπτυχιακές σπουδές (Master) εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, σε αντικείμενο του τομέα της Ψυχιατρικής/Ψυχικής Υγείας.


Ειδικότερα, οι πίνακες περιλαμβάνουν υποψηφίους που α) πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και δικαιούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής και β) δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης ή δεν έχουν υποβάλει πλήρη τα οριζόμενα σε αυτή δικαιολογητικά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά έχουν δικαίωμα συμπλήρωσης του φακέλου τους έως τις 27/6/2019.

Πίνακες επιλέξιμων M. Ζαουση

Πίνακες μη επιλέξιμων M. Zάουση

Πίνακας επιλεξιμότητας αιτήσεων «Λ. Νικολαΐδης»

Αναρτήθηκε ο πίνακας υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης υποτροφίας από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης» για κλινική έρευνα στο εξωτερικό, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Ειδικότερα, ο πίνακας περιλαμβάνει όλους τους υποψηφίους που πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Πίνακας επιλέξιμων Λ Νικολαιδης

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr