Μία μεταπτυχιακή υποτροφία για σπουδές στην Ελλάδα από το ΚΑΔ Αλέξανδρου Σταυρόπουλου

Μία μεταπτυχιακή υποτροφία για σπουδές στην Ελλάδα από το ΚΑΔ Αλέξανδρου Σταυρόπουλου

Υποτροφίες 2018-2019: Ο Διαχειριστής του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχειρίσεως Αλέξανδρου Σταυρόπουλου, σύμφωνα με τις διατάξεις της από 11ης Μαρτίου 2005 διαθήκης του Αλέξανδρου Σταυρόπουλου και τις διατάξεις του Κώδικα Κοινωφελών Περιουσιών (άρθρο 56 παρ.1 εδάφιο α΄ του νόμου 4182/2013).

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


Την πλήρωση, χωρίς διαγωνισμό, μιας θέσης υποτρόφου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 για μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα της βιοτεχνολογίας σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Η υποτροφία θα χορηγηθεί στον χημικό που θα συγκεντρώσει κατά την αποφοίτησή του την μέγιστη αθροιστικά βαθμολογία στα μαθήματα: οργανική χημεία, βιολογία και φυσική για την εξειδίκευσή του στον τομέα της βιοτεχνολογίας, (ενδεικτικά αναφέρονται ως τομείς προς εξειδίκευση η Βιοργανική Χημεία, η Ενζυμική τεχνολογία και μελέτη ενζύμων με εφαρμογές στην χημεία, οι Βιομετατροπές οργανικών ενώσεων (Biotransformation), οι Μικροβιακές μετατροπές οργανικών ενώσεων (microbial transformation), η Βιοκατάλυση και γενικότερα εφαρμογές της βιοτεχνολογίας στην συνθετική οργανική χημεία).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς διάκριση φύλλου, μέχρι 9 Ιουλίου 2018, να υποβάλλουν προς το Ίδρυμα Ευγενίδου - Κ.Α.Δ. Αλέξανδρου Σταυρόπουλου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο ΤΚ 17564) τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αναλυτικές πληροφορίες - Αιτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr