Μεταπτυχιακή υποτροφία Ιατροβιολογικών Ερευνών

Μεταπτυχιακή υποτροφία Ιατροβιολογικών Ερευνών

Υποτροφίες: Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Ex vivo analysis of cortical networks in normal and pathological brain states», που χρηματοδοτείται από το Fondation Sante με επιστημονική υπεύθυνη την κ. Ειρήνη Σκαλιόρα, και έχοντας υπόψη την Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης με ΑΔΑ: 72ΤΖ4694Φ7-030, ενδιαφέρεται να προσλάβει με σύμβαση υποτροφίας έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη (θέση μεταπτυχιακού φοιτητή).

Διάρκεια συνεργασίας: 5 μήνες


Προβλεπόμενη μηνιαίο ποσό υποτροφίας: 450 ευρώ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει τα κάτωθι:

Απαιτούμενα προσόντα:

  1. Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Πληροφορική ή Φυσική ή Βιολογία ή Ιατρική
  2. Φοίτηση σε αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο των Νευροεπιστημών ή της Γνωσιακής Επιστήμης.

Επιθυμητά προσόντα:

1. Επαγγελματική εμπειρία σε α) δημιουργία υπολογιστικών μοντέλων β) στατιστική επεξεργασία δεδομένων.

2. Εμπειρία πάνω στην μοντελοποίηση και ανάλυση πολύπλοκων συστημάτων.

3. Εμπειρία σε προγραμματισμό.

4. Εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα.

5. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Αντικείμενο Έργου: Η θέση αφορά τη μελέτη της ενδογενούς δραστηριότητας του εγκεφαλικού φλοιού, με καταγραφές πεδίου και ενδοκυττάριες καταγραφές. Ο/η φοιτητής/τρια θα αναλύσει δεδομένα από ηλεκτροφυσιολογίες καταγραφές σε τομές εγκέφαλου μυών με μονήρεις καταγραφές καθώς και καταγραφές από συστοιχίες ηλεκτρόδιων (multi electrode arrays). Ο σκοπός της μελέτης είναι να διερευνηθεί η λειτουργική συνδεσιμότητα των τοπικών δικτύων του φλοιού καθώς και η επίδραση των ανασταλτικών συνάψεων.

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται μέχρι και τις 08/12/2017 να επισυνάψουν/καταθέσουν τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο με τους εξής τρόπους:

Α) να τα αποστείλουν με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με θέμα «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ. πρωτ. ……/ ……-…..-2017)» ή

Β) να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως (ώρες γραφείου 9.30-16.30) στην Γραμματεία του Ιδρύματος ή

Γ) να τα αποστείλουν με την υπηρεσία της ταχυμεταφοράς (courier) σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ. πρωτ. ……/ ……-…..-2017)», στη διεύθυνση: Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α. Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
  • Βιογραφικό σημείωμα (με αναφορά στα σχετικά με την προκήρυξη προσόντα)
  • Αντίγραφα πτυχίων, Πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας
  • Στοιχεία επικοινωνίας για δύο (2) συστατικές επιστολές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

  • Κάθε υποψηφιότητα θεωρείται εμπρόθεσμη υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως θα παραληφθεί μέχρι και την παραπάνω αναγραφόμενη ημερομηνία. Οι υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής τους.
  • Αντικατάσταση της αίτησης, διόρθωση ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Η έλλειψη κάποιου από τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης συνεπάγεται απόρριψη του υποψήφιου.
  • Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δεσμεύει το ΙΙΒΕΑΑ να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δε δημιουργεί δικαιώματα προσδοκίας
  • Η Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει σε συνέντευξη τους επικρατέστερους υποψηφίους.
  • Σε περίπτωση πτυχίων εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας, από ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιστημονική υπεύθυνη κ. Ειρήνη Σκαλιόρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr