Διδακτορικές Υποτροφίες 2015 για φοιτητές του ΕΚΠΑ Διδακτορικές Υποτροφίες 2015 για φοιτητές του ΕΚΠΑ - Δείτε αναλυτικά!

Διδακτορικές Υποτροφίες 2015 για φοιτητές του ΕΚΠΑ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμό για τη βράβευση, από Τα έσοδα των Κληροδοτημάτων Λ. Σγούτα και θ. Πετούση (Κληρονομιά θ. Πετούση) δύο (2) εργασιών, ως εξής:

Α. Μονογραφίας ή διδακτορικής διατριβής σχετικής με τα Ειδικά θέματα της αδικοπρακτικής ευθύνης.


Το ποσό του βραβείου ορίζεται σε Ευρώ 20.000 και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την εργασία Τους μέσα σε Τρία (3) έτη (μέχρι ) από Την πρώτη δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο αθηναϊκό τύπο.

Η εργασία δεν πρέπει να είναι δημοσιευμένη.

Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετάσχουν μέλη ΔΕΠ, καθώς και όσοι έχουν οποιαδήποτε σχέση με το διδακτικό έργο των Νομικών Σχολών.

Β. της καλύτερης κατ” έτος διδακτορικής διατριβής στο γνωστικό αντικείμενο του Αστικού Δικαίου.

To ποσό του βραβείου ορίζεται σε Ευρώ 15.000 και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την εργασία τους μέσα σε τρία (3) έτη (μέχρι ) από την πρώτη δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο Αθηναικό τύπο.

Οι εργασίες θα υποβληθούν, με αίτηση, σε τρία (3) αντίγραφα, στο Γραφείο πρωτοκόλλου του πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο – Παν/μιου 30).

Δικαιολογητικά

1) Αίτηση

2) Εργασία σε τρία (3) αντίτυπα

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται από 28/4/2015 έως 28/4/2018.

Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων, τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, τηλ. 210.3689132-4) καθώς και στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου www.uoa.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr