Διδακτορικές Υποτροφίες από το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

Διδακτορικές Υποτροφίες από το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «GRE-Taste: η Γεύση της Ελλάδας» της Πράξης «Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»/ Τομέας Προτεραιότητας 2.1.3» σύμφωνα με την υπ’ αριθμό πρωτ. ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ 2821/31-07-2018 ένταξη της ανωτέρω Πράξης με κωδ. ΟΠΣ 2076 που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», προτίθεται να απασχολήσει δύο (2) υπότροφους στην ακόλουθη περιοχή υποτροφίας:

- Συμβολή στη συγκέντρωση πρωτογενούς υλικού οπτικής αναγνώρισης μενού


- Συμβολή στη συγκέντρωση πρωτογενούς υλικού οπτικής αναγνώρισης πιάτων

- Συμβολή στη δημιουργία επιστημονικού dataset

- Συμβολή στις δράσεις διάχυσης και αξιοποίησης και στη σύνταξη επιστημονικών δημοσιεύσεων και τεχνικών αναφορών.

Απαιτούμενα προσόντα:

Οι απαιτήσεις για την παραπάνω υποτροφία είναι οι εξής:

- Μεταπτυχιακός μηχανικός/πληροφορικός.

- Πτυχίο πληροφορικής ή πολυτεχνείου ή συναφών σχολών του εσωτερικού και εξωτερικού.

- Καλή γνώση της Αγγλικής.

Επιθυμητά προσόντα:

- Εμπειρία σε χρήση επιστημονικών πακέτων π.χ. MATLAB.

- Εμπειρία σε προγραμματισμό με python.

- Εμπειρία σε ανάπτυξη εφαρμογών μηχανικής μάθησης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Υποβολή δικαιολογητικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν βεβαίωση φοίτησης σε διδακτορικό πρόγραμμα Α.Ε.Ι., βιογραφικό σημείωμα, έκθεση σκοπιμότητας μιας έως δύο σελίδων, όπου θα αναφέρονται τα επιστημονικά-ερευνητικά ενδιαφέροντά τους και οι λόγοι για τους οποίους επιθυμούν να συνεργασθούν με το Ι.Ε.Λ./ Ε.Κ. «Αθηνά» στο συγκεκριμένο αντικείμενο της υποτροφίας και δύο συστατικές επιστολές ή δύο ονόματα για επικοινωνία, το αργότερο μέχρι και την 28η Ιουνίου 2019, ώρα 15:00 στην παρακάτω διεύθυνση:

Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» - Παράρτημα Ξάνθης/ ΙΕΛ Ξάνθης

Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων (ΝΑ Άκρο)

Τ.Θ. 159, 67100 Ξάνθη

Υπόψη κ. Κ. Καραμαλίδου

Κάθε δικαιολογητικό υποβάλλεται σε έντυπη μορφή, στην πρωτότυπη εκδοχή του ή σε ακριβές φωτοαντίγραφό του ενώ δικαιολογητικά που δεν είναι στην ελληνική γλώσσα υποβάλλονται νομίμως μεταφρασμένα στην ελληνική. Ο φάκελος των δικαιολογητικών μπορεί να παραδοθεί στην γραμματεία του Ε.Κ. «Αθηνά» από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή αντιπρόσωπό του μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα προθεσμίας υποβολής. Μπορεί επίσης να αποσταλεί ταχυδρομικώς (μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορέα). Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά αποσταλούν ταχυδρομικώς, ο φάκελος δικαιολογητικών θα πρέπει να παραδοθεί προς πρωτοκόλληση στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» μέχρι τις 24.06.2019 και ώρα 15:00 με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα υποψηφίου. Εκπρόθεσμες υποβολές δεν αξιολογούνται. Δεν γίνεται αποδεκτή η ηλεκτρονική υποβολή φακέλου υποψηφιότητας. Τυχόν τίτλοι σπουδών από ιδρύματα του εξωτερικού θα πρέπει να είναι νομίμως αναγνωρισμένοι από το ΔΟΑΤΑΠ. Οι άρρενες αντισυμβαλλόμενοι θα πρέπει να τελούν νομίμως εκτός στρατεύματος (λόγω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής στράτευσης) κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου που θα τους ανατεθεί. Όλως επικουρικώς, επισημαίνεται ότι η παρούσα πρόσκληση δύναται σε κάθε στάδιο αυτής να ματαιωθεί, χωρίς έκαστος υποψήφιος να διατηρεί οιανδήποτε αξίωση έναντι του Κέντρου. Πληροφόρηση: Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, απευθυνθείτε στην κα Κ. Καραμαλίδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 25410 78787 (εσωτ. 112).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις διδακτορικών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr