Δύο υποτροφίες (€10.000) έκαστη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δύο υποτροφίες (€10.000) έκαστη από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση της, προκηρύσσει δύο υποτροφίες των 10.000 ευρώ η κάθε μια, σε απόφοιτους Ιατρικής που πρόκειται να ακολουθήσουν την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. 

Η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί για τη διεξαγωγή έρευνας που μπορεί να οδηγήσει και σε διδακτορική διατριβή. Η διάρκεια θα είναι μήνες έως 2 έτη πριν ή κατά τη διάρκεια της ειδικότητας. 


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν όσοι απόφοιτοι ιατρικής έχουν δηλώσει ή προτίθενται να δηλώσουν Πνευμονολογία στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ταχυδρομικά μπορούν αν αποστείλουν τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Παν. Πνευμονολογική Κλινική, Μεζούρλο, 411 10 Λάρισα, Υπόψη καθ. κ. ΚΙ Γουργουλιάνη, Τηλ.: 2413502812. Πληροφορίες στα τηλέφωνα, 6944301193, 2413502812.

Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι σχετικά έγγραφα που θα το αποδεικνύουν και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Ημερομηνία λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων η 10η Δεκεμβρίου 2018

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr