Πρόγραμμα Υποτροφιών για δημοσιογράφους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Πρόγραμμα Υποτροφιών για δημοσιογράφους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Υποτροφίες: To Πρόγραμμα Υποτροφιών για δημοσιογράφους από την Ελλάδα σε συνεργασία με τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia στις ΗΠΑ, παρουσίασε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αναλυτικά, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη, το ΙΣΝ παρέχει τη δυνατότητα για μέχρι 18 υποψήφιους κατ’ έτος, για περίοδο τουλάχιστον τριών ετών, να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα μετεκπαιδευτικά προγράμματα δημοσιογραφίας.


Οι υποτροφίες αφορούν τα παρακάτω προγράμματα της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia:

Α. Εργαστήρι παραγωγής βίντεο, διάρκειας τριών εβδομάδων 

Β. Πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας, διάρκειας τριών εβδομάδων

Γ. Πρόγραμμα κωδικοποίησης και ανάλυσης δεδομένων, διάρκειας τριών μηνών

Υπό την καθοδήγηση των αρμόδιων καθηγητών, μέχρι 6 σπουδαστές ανά πρόγραμμα και κατ’ έτος θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν αναφορικά με το βίντεο, τη δημοσιογραφική έρευνα και την ανάλυση δεδομένων, να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρίες, καθώς επίσης και να λάβουν σχετική πιστοποίηση παρακολούθησης των μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η κάθε υποτροφία που παρέχεται από το ΙΣΝ είναι πλήρης και περιλαμβάνει, εκτός από το κόστος φοίτησης στο εκάστοτε πρόγραμμα, τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, τοπικών μετακινήσεων και διατροφής κάθε υποψηφίου, σύμφωνα πάντα με τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που κάθε υποψήφιος θα παρακολουθήσει.

Η τελική επιλογή των υποψηφίων τίθεται στην αποκλειστική κρίση του Πανεπιστημίου Columbia. Όλα τα μαθήματα γίνονται στα Αγγλικά, ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου Columbia (ακολουθούν οι περιγραφές των επιμέρους προγραμμάτων καθώς και οι σχετικοί σύνδεσμοι).

Παρακολουθήστε βίντεο με τις εμπειρίες προηγούμενων υποτρόφων.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr