Δεκαπέντε (15) υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεκαπέντε υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) θα χορηγήσεις τις ακόλουθες υποτροφίες.

- 1 Υποτροφία σε άπορο πτυχιούχο Επαγγελματικής ή Ανώτατης Σχολής καταγόμενος από το Συρράκο Ιωαννίνων για ευρύτερες σπουδές στην Αλλοδαπή, Έσοδα της Κληρονομίας Σπυρίδωνος Μπαλτατζή.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

- 1 Μεταπτυχιακή Υποτροφία από τα έσοδα της Δωρεάς Οικογενείας Α. Αργυριάδη εις μνήμη Πρύτανη Άλκη Αργυριάδη, σε αριστούχο πτυχιούχο των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θράκης, άπορο για νομικές μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο της Γερμανίας ή Γαλλίας, στον κλάδο του Ασφαλιστικού, Εμπορικού ή Ναυτικού Δικαίου.

- 1 Μετατπυχιακή Υποτροφία στο Εξωτερικό από τα έσοδα της Δωρεάς Ε. και Β. Λαδά σε μνήμη του υιού τους Νίκου Β. Λαδά. σε πτυχιούχους του Τμήματος Βυζαντινών και Μεσαιωνικών Σπουδών του ΕΚΠΑ με βαθμολογία Άριστα ή Λίαν Καλώς.

- 4 Μεταπτυχιακές (Εξωτερικό) & 8 Μεταπτυχιακές (Εσωτερικό) Υποτροφίες σε Κυθήριους πτυχιούχους οποιασδήποτε Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι, κατά την κρίση της Συγκλήτου, θα έχουν για την επιστήμη στην οποία πρόκειται να μετεκπαιδευτούν τέτοια έφεση, ώστε να ενδείκενυται η μετεκπαίδευσής τους, προτιμωμένων των επιθυμούντων να μετεκπαιδευτούν στις Φυσικομαθηματικές επιστήμες.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr