Ο ΑΣΕΠ κάνει δεκτά τα αναγνωρισμένα πτυχία από ΣΑΕΠ για την μοριοδότηση γνώσης ξένης γλώσσας

Ο ΑΣΕΠ κάνει δεκτά τα αναγνωρισμένα πτυχία από ΣΑΕΠ για την μοριοδότηση γνώσης ξένης γλώσσας

Κατόπιν ερωτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφορικά με τη μοριοδότηση της άριστης γνώσης ξένης γλώσσας με την πράξη αναγνώρισης του ΣΑΕΠ, δόθηκε η παρακάτω απάντηση από το ΑΣΕΠ:

«Σχετικά με τη δυνατότητα μοριοδότησης για άριστη γνώση ξένης γλώσσας με πράξη αναγνώρισης του ΣΑΕΠ, κρίνεται ότι, εφόσον ο υποψήφιος προσκομίζει τον ξενόγλωσσο τίτλο με τη μετάφραση αυτού από αναγνωρισμένο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της αλλοδαπής, αποδεικνύει την άριστη γνώση της ξένης γλώσσας του οικείου κράτους. Η περίπτωση αυτή θα καταχωριστεί στο πεδίο «Άλλο πιστοποιητικό» και στην περιγραφή πιστοποιητικού θα δηλωθεί οπωσδήποτε «Πτυχίο αναγνωρισμένου ιδρύματος της αλλοδαπής».


Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι έχουν καταθέσει στην υπηρεσία μας Τίτλο από αναγνωρισμένο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της αλλοδαπής με πράξη αναγνώρισης του ΣΑΕΠ, να επικοινωνήσουν έως τη Δευτέρα και ώρα 12:00 με το τμήμα αναπληρωτών της ΔΔΕ Ηρακλείου είτε αποστέλλοντας e–mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα 2810-333728 και 2810-333745.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr