Συμβούλιο Διοίκησης Χαροκόπειου Πανεπιστημίου / Οι προκηρύξεις

Συμβούλιο Διοίκησης Χαροκόπειου Πανεπιστημίου / Οι προκηρύξεις

Δημοσιεύθηκαν οι προκηρύξεις για την την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης, του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Η Πρύτανις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Μαρία Νικολαΐδη, εξέδωσε τις προκηρύξεις για την ανάδειξη εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης


Εσωτερικά μέλη

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των έξι (6) εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. H θητεία των εσωτερικών μελών που θα εκλεγούν άρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2028. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 25η Απριλίου 2024, ημέρα Πέμπτη. Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 10.00 έως 14.00.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 2α Μαϊου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 10.00 έως 14.00. 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για τα εσωτερικά μέλη

Εξωτερικά μέλη

Την έκδοση διεθνούς δημόσιας πρόσκλησης για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης του Χαροκοπείου ΠανεπιστημίουH θητεία του Συμβουλίου Διοίκησης, που θα συγκροτηθεί, άρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2028.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για τα εξωτερικά μέλη

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr