Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πολυτεχνείο Κρήτης στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Διαδικασία Εγγραφής

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής θα γίνεται από 5/9/2017 έως τις 14/9/2017, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr , εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας και κατά το διάστημα από Δευτέρα 18/9/2017 έως και Παρασκευή 22/9/2017 (και ώρες από 10:00 έως και 14:00) οι επιτυχόντες θα παρουσιάζονται στη Γραμματεία της Σχολής που έχουν επιτύχει για την οριστική τους εγγραφή, προσκομίζοντας τα εξής:

  • εκτυπωμένη & υπογεγραμμένη αίτηση εγγραφής από την ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου
  • αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου
  • μία φωτογραφία τύπου διαβατηρίου

Εναλλακτικά με την αυτοπρόσωπη παρουσίαση στη Γραμματεία της Σχολής, τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς, στην παρακάτω διεύθυνση. Στην περίπτωση αυτή, η εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής πρέπει να είναι επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr