Παράταση στη δωρεάν σίτιση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης Παράταση στη δωρεάν σίτιση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σε επαγρύπνηση για τα δικαιώματα των φοιτητών - Αποτράπηκε η διακοπή της σίτισης μετά από παρέμβαση του Συλλόγου Φοιτητών Εστιών στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Παράταση στην παροχή δωρεάν σίτισης προς τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης δόθηκε έως τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Ιουλίου. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά φαγητού σε απόρους που γίνεται από τον ανάδοχο σε συνεργασία με το “Κύτταρο Χαλέπας” θα συνεχιστεί έως το τέλος του μήνα.

Όπως αναφέρουν και τα Χανιώτικα Νέα,  το πρόβλημα με τη σίτιση των φοιτητών ανέκυψε πριν από λίγες ημέρες όταν η σύμβαση του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ανάδοχο εταιρεία “Χιωτάκης” έληξε. Συνέπεια αυτού ήταν να βρεθεί στον “αέρα” η δωρεάν παροχή φαγητού στη φοιτητική λέσχη.


«Πράγματι η σύμβαση με τον ανάδοχο έληξε τέλος Ιουνίου», τόνισε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλης Διγαλάκης σε επικοινωνία που είχαν μαζί του τα “Χ.Ν.”. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ο κ. Διγαλάκης, ο ανάδοχος δέχθηκε να διευκολύνει το Πολυτεχνείο, ώστε να παραταθεί η σίτιση για τους δικαιούχους μέχρι το τέλος της εξεταστικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται στις 9 Ιουλίου. Ο κ. Διγαλάκης σημείωσε επίσης ότι η παροχή δωρεάν σίτισης μετά την εξεταστική θα διακοπεί και για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το Πολυτεχνείο Κρήτης και αναμένεται να συνεχιστεί από τις 24 Αυγούστου όταν θα ξεκινήσει η νέα εξεταστική περίοδος.

Στο μεταξύ, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη δωρεάν προσφορά φαγητού σε απόρους, την οποία έκανε η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση και των φοιτητών, διευθετήθηκε και πλέον συνεχίζεται κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα συνεχίσει την προσφορά φαγητού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr