Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley [εικόνες]

Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley

Γέλιο, μουσική, μπάλες στον αέρα και ο «Δαίδαλος», πρωταγωνίστησαν την Κυριακή 24 Μαΐου στο 1ο Τουρνουά Beach Volley του Πολυτεχνείου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Η ανταπόκριση του κοινού στο τουρνουά ήταν εμφανής, καθώς τα γήπεδα γέμισαν από 120 νέους που συμμετείχαν, ακολουθώντας το motto #Paikse_kai_esy!

Με 5 κατηγορίες, αρχαρίων γυναικών και ανδρών (sliver), προχωρημένων γυναικών και ανδρών (gold) και μεικτού, οι «μάχες» ξεκίνησαν από τις 10:00 έως αργά το απόγευμα.


Oι φιναλίστ των αγώνων παρέλαβαν δώρα, μετάλλια και στεφάνια ελιάς! Οι βραβεύσεις έγιναν από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθ. Β. Διγαλάκη και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου του Ιδρύματος Καθ. Ν. Καλογεράκη.

Η παραχώρηση των γηπέδων και εξοπλισμού έγινε από τον σύλλογο Beach Volley Νέας Κυδωνίας, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Χιωτάκης, Daglas Dogs, Κρομμυδάκη Αριάδνη, Loca Café, Chania Surf Club, Rise Above Fear, Φαρμακείο Ατσαλάκη και των προπονητών Βανδουλάκη Ανδρέα και Δρυμαλίτη Γιώργου. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η ομάδα Ράδιο-Ένταση του Πολυτεχνείου Κρήτης που έπαιξε μουσική ανεβάζοντας την διάθεση όλων στην παραλία!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr