Δύο Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης στη λίστα με τους καλύτερους ερευνητές στον τομέα Business Management

Διεθνής Επιστημονική Διάκριση για το Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Μιχάλης Δούμπος και Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης στις δύο (2) πρώτες θέσεις της επιστήμης Business Management στην Ελλάδα με βάση την ιστοσελίδα Research.com

Η 3η έκδοση της κατάταξης Research.com των καλύτερων ερευνητών στον κόσμο στον τομέα Business Management βασίζεται σε δεδομένα που συγκεντρώνονται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των OpenAlex και CrossRef. Τα βιβλιομετρικά δεδομένα για την δημιουργία των μετρήσεων που βασίζονται σε παραπομπές συλλέχθηκαν στις 21-11-2023. Η θέση στην κατάταξη βασίζεται στον δείκτη D (Discipline H-index), o οποίος λαμβάνει υπόψιν μόνο δημοσιεύσεις και δεδομένα παραπομπών για έναν εξεταζόμενο επιστημονικό κλάδο.


Οι εκτιμήσεις του δείκτη D-index για τους 2 Καθηγητές, καθώς και οι εκτιμήσεις στο Google Scholar είναι:

 

D-index

Google Scholar

1. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης

69 https://research.com/u/constantin-zopounidi

22126

2. Μ. Δούμπος

58

https://research.com/u/michael-doumpos

12443

--

Ο Μιχάλης Δούμπος είναι Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ιδίου Ιδρύματος.

Διδάσκουν και οι δύο μαθήματα επιχειρησιακής έρευνας, γραμμικού προγραμματισμού, πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων, χρηματο-οικονομικής μηχανικής, ανάλυσης επενδύσεων, χρηματο-οικονομικής των επιχειρήσεων κ.α.

Έχουν λάβει πολλά βραβεία από διεθνείς επιστημονικές εταιρείες και επίτιμους τίτλους από Πανεπιστήμια της χώρας και του εξωτερικού.

Πολλοί φοιτητές τους είναι Καθηγητές σε άλλα ΑΕΙ της χώρας και διευθυντικά στελέχη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr