Φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης βρήκε τραγικό θάνατο!

Φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης ήταν η κοπέλα που σκοτώθηκε

Η άτυχη 25χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη είχε πάει στη Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες, στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί. 


Για την ανάσυρση της σορού της από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση, με τη συμμετοχή του Λιμενικού που πήγε στο σημείο από τη θάλασσα και πυροσβέστες. Χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.

Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ «Σαμαριά» μεταφέρθηκε στη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ βρισκόταν εκτός κινδύνου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr