Καλωσόρισμα πρωτοετών του Πολυτεχνείου Κρήτης την Τετάρτη 24/09

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριές του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, την Τετάρτη 24/9/2014 και ώρες 11:00-18:00. Η εκδήλωση αποτελεί μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές και με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εκπρόσωποι των Σχολών θα παρουσιάσουν το προφίλ της κάθε Σχολής και θα δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ''ταυτότητα'' των Σχολών, τις δραστηριότητες, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γνωριμίας με τις Σχολές. 

Οι φοιτητικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο και τις δραστηριότητές τους , με εκπροσώπους που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, την συμμετοχή σε αυτές, ενώ θα λάβουν μέρος και παράλληλα δρώμενα.


Οι νέοι φοιτητές του Πολυτεχνείου θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες των Αθλητικών Ομάδων, της ομάδας IEEE Student Branch, της Εικαστικής Ομάδας, να «ταξιδέψουν» με το BEST, το ESN και την Ιστιοπλοϊκή Ομάδα, να φωτογραφηθούν από την ομάδα Φωτοσκίαση μέσω μίας διαδραστικής εικαστικής εγκατάστασης, να παρακολουθήσουν performances και μαθήματα από την Χορευτική Ομάδα και να ακούσουν μουσική με Ένταση!

Συνημμένο

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr