Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οικονομική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οικονομική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Οικονομική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μέχρι τις 31 Ιουλίου θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις 47 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών που προκήρυξε το πρόγραμμα «Οικονομική Ανάλυση» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. 

Το πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στον τομέα της Οικονομικής Ανάλυσης με τις εξής κατευθύνσεις: "Οικονομική ανάλυση και πολιτική" και "Εφαρμοσμένη οικονομική ανάλυση". Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου είναι 3 εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 7 υποχρεωτικά μαθήματα και 1 μάθημα επιλογής κατά τη διάρκεια 2 διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος. Τα μαθήματα θα γίνονται Τρίτη και Τετάρτη. Η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η Ελληνική και η Αγγλική. Για την παρακολούθηση του προγράμματος προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, ύψους 1.100 ευρώ ανά εξάμηνο.


Οι αιτήσεις στέλνονται στη διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Οικονομική Ανάλυση» Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, θέση Σέχι, πρώην 4ο πεδίο βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100. Για άλλα στοιχεία: 2710230123, fax: 2710230139, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπ' όψιν Δήμητρας Γιαννακοπούλου.

Δείτε περισσότερα Μεταπτυχιακά προγράμματα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr