Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: Οι φοιτητές του Ιδρύματος φύτεψαν 30 έλατα (ΒΙΝΤΕΟ) Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: Οι φοιτητές του Ιδρύματος φύτεψαν 30 έλατα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου φύτεψαν 30 έλατα

Ο σύλλογος φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πραγματοποίησε δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου την Τρίτη 21 Απριλίου, με στόχο τη δημιουργία μικρού αλσυλλίου στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Αφορμή γι’ αυτή την πρωτοβουλία στάθηκε ένα μάθημα της Γενικής Παιδείας  καθώς και η απερίγραπτη κατάσταση με τους όγκους των απορριμμάτων που μόλυναν το περιβάλλον τους τελευταίους μήνες στην πόλη της Τρίπολης.


Η δενδροφύτευση έγινε παρουσία του Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα Peter Michalko, του Επίτιμου Διδάκτορα της Σχολής Αριστείδη Γιαπαλή και του πρόεδρου του Οικονομικού Τμήματος, Καθηγητή Δημήτρη Θωμάκου.

Ο Σύλλογος δενδροφύτευσε 30 έλατα τα οποία προμηθεύτηκε με την ευγενική χορηγία του Δασαρχείου Βυτίνας και στις προθέσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας είναι να δημιουργηθεί ένα όμορφο αλσύλλιο γύρω από το Πανεπιστήμιο.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr