Β΄ Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας

Β΄ Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας

Στην Καλαμάτα θα γίνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο το Β΄ Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Κρίσεις, πόλεμοι, πτωχεύσεις και προσδοκίες στον "σύντομο" ελληνικό 20ό αιώνα».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών «Νικόλαος Πολίτης» και το διοργανώνει το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία: Νέες θεωρήσεις και προοπτικές» του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, από κοινού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας.


Απευθύνεται σε ανθρώπους που μελετούν την ιστορία, σε ακαδημαϊκούς ερευνητές, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε ανθρώπους που διδάσκουν σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης αλλά και σε όσους αγαπούν την ιστορία εν γένει.

Πρόκειται για συνέδριο προπτυχιακών, πτυχιούχων αλλά και μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος, που ασχολούνται ενδελεχώς με τα θέματα αυτά. Εισηγητές είναι επίσης διδάκτορες, ΕΔΙΠ και μέλη ΔΕΠ του τμήματος με πολυετή εμπειρία. Δεν υπάρχει κόστος παρακολούθησης και το συνέδριο είναι ανοικτό για το κοινό.

Μετά το πέρας του συνεδρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr