Τηλεφώνημα, βόμβα, Πανεπιστήμιο Πειραιά Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ.) - Εκκενώθηκε το Ίδρυμα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ.)

Νεότερη ενημέρωση

Συναγερμός σήμανε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το πρωί της Παρασκευής έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα. 


Άγνωστος τηλεφώνησε στις 11.10 στην εφημερίδα «Αυγή» και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε ένα από τα κτήρια του Πανεπιστημίου. 

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, τα οποία ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο. 

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιά» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Όπως αποδείχθηκε εν τέλει, επρόκειτο για φάρσα.

Πρώτη ενημέρωση

Για έκρηξη βόμβας κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα από τα κτίρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς προειδοποίησε στις 11:10 με τηλεφώνημά του άγνωστος στην καθημερινή εφημερίδα "Η Αυγή".

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών βρίσκονται επί τόπου και διεξάγουν έρευνες. Να αναφερθεί πως  το προσωπικό του Ιδρύματος φρόντισε να ειδοποιήσει άμεσα τους φοιτητές για την κατάσταση και να φροντίσει για την ασφάλειά τους απομακρύνοντάς τους από το κτήριο του πανεπιστημίου.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η πληροφορία για βόμβα ήταν ψευδής ή αληθής, παρόλα αυτά όλοι οι φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr