έδρανα, Ραχήλ Μακρή, μεταπτυχιακή, φοιτήτρια, Πανεπιστήμιο, Πειραιά Στα έδρανα η Ραχήλ Μακρή ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια - Δείτε σε ποιο Πανεπιστήμιο [ΦΩΤΟ]

Στα έδρανα η Ραχήλ Μακρή ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια - Δείτε σε ποιο Πανεπιστήμιο

Εφυγε από τη Βουλή και επέστρεψε στα θρανία! Δεν είναι μόνο η Μπέτυ Μπαζιάνα που ξεκίνησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αλλά και μια άλλη κυρία του πολιτικού κόσμου, η οποία όμως δεν διδάσκει, αλλά παρακολουθεί ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών.

Ο λόγος για τη Ραχήλ Μακρή, η οποία έκανε νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, που, όπως φάνηκε, την απογοήτευσε.


Μπορεί να είχαμε συνηθίσει την πρώην βουλευτή να μάχεται για τα πολιτικά πιστεύω της, ωστόσο πλέον μάχεται για να αποφοιτήσει εγκαίρως από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που άρχισε να παρακολουθεί από αυτή την εβδομάδα. Η δυναμική πρώην βουλευτής μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει μία θέση στα βουλευτικά έδρανα, ωστόσο είδε τη θετική πλευρά του πράγματος και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Ετσι, έβαλε το κομψό, μίντι, μπλε φόρεμά της (το οποίο σημειωτέον έχει φορέσει και στη Βουλή) και τη Δευτέρα βρέθηκε στο καλωσόρισμα που οργάνωσε για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός του «Secret» ανακάλυψε την πρώην βουλευτή ανάμεσα σε δεκάδες συμφοιτητές της και την απαθανάτισε να παρακολουθεί τις ομιλίες των νέων της καθηγητών.

Η κυρία Μακρή, χαλαρή και ανανεωμένη, φαινόταν να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Το μεταπτυχιακό που θα παρακολουθήσει έχει τίτλο «Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο και Οικονομία». Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί στην καριέρα της, αλλά και να ανοίξει τους ορίζοντές της.

Αν και δηλώνει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, δεν αποκλείεται να τη δούμε να δραστηριοποιείται και πάλι στα κοινά, αφού ακόμη και το γεγονός ότι αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων του οποίου έχει να κάνει με την ενέργεια φανερώνει πως η αγάπη της για την πολιτική δεν έχει τελειώσει. Ακόμη και αν πληγώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου.

 Ραχήλ Μακρή ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr