ΠΑΠΕΙ: Ολοκλήρωση διαδικασίας μετάβασης στο νέο Ιδρυματικό λογαριασμό

ΠΑΠΕΙ: Ολοκλήρωση διαδικασίας μετάβασης στο νέο Ιδρυματικό λογαριασμό

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ενημερώνει τους φοιτητές ότι χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετάβασης στο νέο ιδρυματικό λογαριασμό, όπως είχε προγραμματιστεί.

Πλέον, η σύνδεση στις υπηρεσίες students.unipi.gr, classweb.unipi.gr, eclass.unipi.gr, www.unipi.gr καθώς και τις ομόσπονδες υπηρεσίες (Εύδοξος, ΑΠΕΛΛΑ, ΔΗΛΟΣ365, e:Presence κλπ.) που χρησιμοποιούν Single Sign On (πιστοποίηση μέσω ιδρυματικού λογαριασμού), θα γίνεται με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που δημιουργήσατε κατά την εγγραφή σας στο uregister.unipi.gr.


Επισημαίνουμε ότι, μετά από επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου σε μικρό χρονικό διάστημα, το σύστημα θα κλειδώσει για διάστημα 10 λεπτών.

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση μέσω της υπηρεσίας mypassword.unipi.gr στο κινητό ή το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Επίσης, μέσω του mypassword.unipi.gr μπορείτε να τροποποιήσετε το email ή το κινητό στα οποία θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις για την ανάκτηση του κωδικού σας.

Σημειώνουμε ότι η τροποποίηση του email ή του κινητού αυτού αφορά μόνο στην ανάκτηση κωδικού και δεν μεταβάλλει τα αντίστοιχα στοιχεία σας στη Γραμματεία (για φοιτητές) ή τη Διεύθυνση Διοικητικού (για διδάσκοντες και υπαλλήλους).  Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε αλλαγή κινητού ή email στα στοιχεία μητρώου σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Γραμματεία ή τη Διεύθυνση Διοιητικού, σύμφωνα με την κατηγορία σας.

Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναπιστοποίησης για τη δημιουργία του νέου ιδρυματικού λογαριασμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://uregister.unipi.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι οι οδηγίες χρήσης των υπηρεσιών είναι διαθέσιμες στους ακόλουθους συνδέσμους:

Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του συστήματος uregister.unipi.gr

Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του συστήματος mypassword.unipi.gr

ΕΥΔΟΞΟΣ: Νέα παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου (2019)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr