Πρόσκληση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών αποφοίτων των ετών 2010-2013 του Πανεπιστημίου Πειραιώς για συμμετοχή στην Έρευνα Επαγγελματικής Πορείας Αποφοίτων

Πρόσκληση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών αποφοίτων των ετών 2010-2013 του Πανεπιστημίου Πειραιώς για συμμετοχή στην Έρευνα Επαγγελματικής Πορείας Αποφοίτων.

Από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ανακοινώνεται το εξής:

Αγαπητοί απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς των ετών 2010-2013,


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην καθιερωμένη Έρευνα Επαγγελματικής Πορείας των Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η έρευνα διεξάγεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στόχος της είναι η συλλογή στοιχείων που θα ενισχύσουν:

  • Τη διαμόρφωση αξιόπιστων συμπερασμάτων αναφορικά με το βαθμό και την ποιότητα επαγγελματικής ένταξης των πτυχιούχων του Πανεπιστημίου, την επαγγελματική και γεωγραφική κινητικότητα του πληθυσμού των αποφοίτων και τη σχέση προσφοράς και ζήτησης στους διάφορους επαγγελματικούς τομείς και κλάδους.
  • Την απόκτηση καλύτερης εικόνας αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας μετάβασης και των προβλημάτων επαγγελματικής ένταξης των πτυχιούχων.
  • Την ανάπτυξη ενός μηχανισμού ενημέρωσης και στήριξης των φοιτητών από παλαιότερους αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας.

Αν είστε απόφοιτος προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών των ετών 2010-2013 μπορείτε να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα

https://docs.google.com/forms/d/1a0Gnb8lpj1wgbfXBfAiVqvZ70VXzJHLBFmz-_ZmgRp8/viewform

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διαχειρίζεται και επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία που περιέχονται στο ερωτηματολόγιο με απόλυτη σοβαρότητα και εχεμύθεια. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας και δε θα υπάρξει καμία ταυτοποίηση ατόμων και στοιχείων, σε οποιαδήποτε συμπεράσματα προκύψουν από την έρευνα αυτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχή ολοκλήρωση της έρευνας. Το προσωπικό του Γραφείου Διασύνδεσης θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος Πρύτανης

Επιστημονικός Υπεύθυνος Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς Ζέας 80-82, Πειραιάς, 185 34 τηλ. 210 414 2562 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr