Βρέθηκε ο φοιτητής «εγκέφαλος» της μαζικής αντιγραφής, συνεργάζεται με φροντιστήριο - Κινδυνεύει με ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το Πανεπιστήμιο!

Βρέθηκε ο φοιτητής «εγκέφαλος» της μαζικής αντιγραφής, συνεργάζεται με φροντιστήριο - Κινδυνεύει με ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το Πανεπιστήμιο!

Κατά τα φαινόμενα, ένα και μοναδικό άτομο βρίσκεται πίσω από το σκάνδαλο της μαζικής αντιγραφής εργασίας από πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο «εγκέφαλος» είναι φοιτητής του ιδρύματος, ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες.


Η ταυτότητα του φοιτητή φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε από τις «απολογίες» των συμφοιτητών του, οι οποίοι κατέθεσαν για το περιστατικό στη γενική συνέλευση του τμήματος και κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την επίμαχη εργασία.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι, σύμφωνα με το πόρισμα του τμήματος του πανεπιστημίου για το θλιβερό περιστατικό, ο συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς το φαινόμενο πήρε μαζικές διαστάσεις, οι διορθωτές διαπίστωσαν την αντιγραφή και η έρευνα οδήγησε στον «εγκέφαλο».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πλέον η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr