Καταγγελία ΔΑΠ: Αναβολή εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο Πατρών λόγω Εκδήλωσης της ΚΝΕ

Καταγγελία ΔΑΠ: Αναβολή εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο Πατρών λόγω Εκδήλωσης της ΚΝΕ

Η καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας όπως έχει σταλεί στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr έχει ως εξής:

«Προς έκπληξη μας στο Πανεπιστήμιο του 2017, για χάρη μιας εκδήλωσης μιας κομματικής (ούτε καν παραταξιακής) νεολαίας αναβάλλονται Εργαστήρια της Σχολής μας.


Επικοινωνήσαμε αμέσως ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τις Γραμματείες των Εργαστηρίων και μας ενημέρωσαν ότι αναβάλλονται τα Εργαστήρια λόγω της Εκδήλωσης της ΚΝΕ , με ομιλητή τον κ. Κώστα Πελετίδη (Δήμαρχο Πατρέων και στέλεχος του ΚΚΕ)!

Αναρωτιόμαστε εάν φαίνεται μόνο σε εμάς παράλογο το να διαταράσσεται η εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία της Σχολής για χάρη μιας εκδήλωσης της ΚΝΕ. Ακόμα πιο παράλογο είναι το γεγονός ότι, όταν επισκεφθήκαμε την Προϊσταμένη της Κεντρικής Γραμματείας του Τμήματος, ούτε εκείνη ούτε ο Πρόεδρος δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση για την συγκεκριμένη εκδήλωση, για την χρήση Αμφιθεάτρου της Σχολής αλλά και για την αναβολή Εργαστηρίων.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν ειμαστε αντίθετοι σε εκδηλώσεις εκπαιδευτικού αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα που λαμβάνουν χώρα εντός του Ιδρύματος, αλλά όταν αυτές πραγματοποιούνται «σεβόμενες» την εκπαιδευτική διαδικασία της Σχολής μας.

Λυπούμαστε ειλικρινά για το σημερινό περιστατικό και την ταλαιπωρία δεκάδων συμφοιτητών μας. Παράλληλα, λυπούμαστε που οι συνάδελφοι της ΚΝΕ βάζουν ως προτεραιότητα τις κομματικές τους εκδηλώσεις και όχι την εκπαίδευση των φοιτητών της Σχολής μας».

Όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr