ΔΠΦΠ, ΔΕΑΠΤ, ΔΠΠΝΤ, φοιτητές ΑΕΙ Αγρινίου, φοιτητές Αγρινίου, Πανεπιστήμιο Πατρών, Φοιτητές Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου Συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες στους δρόμους οι φοιτητές του Αγρινίου και συνεχίζουν δυναμικά

Συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες στους δρόμους οι φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου (Πανεπιστημίου Πατρών) και συνεχίζουν δυναμικά

Οι κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών του συλλόγου φοιτητών του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων (ΔΠΦΠ) είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα εκπαιδευτικά και κοινωνικά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας.

Η φωνή των φοιτητών έχει ακουστεί από τον Αγρίνιο μέχρι την Πάτρα και από εκεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.


Το τμήμα ΔΠΦΠ βρίσκεται υπό κατάληψη σχεδόν δύο εβδομάδες. Τον αγώνα τους, στηρίζουν και τα άλλα δυο τμήματα (ΔΕΑΠΤ - ΔΠΠΝΤ) τα οποία έχουν και αυτά αντίστοιχα ακαδημαϊκά προβλήματα.

Συλλογικά λοιπόν αυτές τις μέρες έγιναν τα παρακάτω:

Κατάληψη 3 τμημάτων

Παρέμβαση και μπλοκάρισμα σε εκδήλωση της τοπικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία με την υφυπουργό Αντωνοπούλου (Σχετικό άρθρο εδώ)

Ανάρτηση πανό στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Συμβολική Κατάληψη στην ΔΕΗ (Σχετικό άρθρο εδώ)

Συμβολική Κατάληψη στην ΔΟΥ (Σχετικό άρθρο εδώ)

Παρέμβαση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου (Σχετικό άρθρο εδώ)

Άνοιγμα των διοδίων στο Ρίο (Σχετικό άρθρο εδώ)

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr