φοιτητές, αστικό,κτελ, πάτρας, εισιτήριο,patra,ktel,astiko,2015,2016,parapona,παράπονα Αναγκάζουν τους φοιτητές στην Πάτρα να πληρώνουν με το… έτσι θέλω!

Αναγκάζουν τους φοιτητές στην Πάτρα να πληρώνουν με το… έτσι θέλω!

Παράπονα από επιβάτες (φοιτητές και φοιτήτριες) προς την διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ.

Πολλά παράπονα υπάρχουν από φοιτητές και επιβάτες της Πάτρας που χρησιμοποιούν, σε καθημερινή βάση σχεδόν τα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ. 


Τα παράπονα έχουν να κάνουν με την απόφαση της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ για όσους πολίτες δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο από τα κιόσκια του ΚΤΕΛ να αναγκάζονται να πληρώσουν παραπάνω χρήματα μέσα στο λεωφορείο. 

  • Η σελίδα Ενημέρωση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΔΩ)
  • Η σελίδα Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Πάτρας (ΕΔΩ)

Έτσι, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για τους φοιτητές είναι κανονικά στο 0,60 και 0,80, (αντίστοιχα σε Α' ζώνη και Β' ζώνη) όταν ένας επιβάτης φοιτητής ή φοιτήτρια μη έχοντας πάνω εισιτήριο, παίρνοντας το από το λεωφορείο, είναι αναγκασμένος να δώσει 2 ευρώ.

Διαφορά δηλαδή από 1,20 μέχρι και 1,40 λεπτών. Διαφορετικά θα έχει να αντιμετωπίσει ή τον οδηγό ή ακόμα και τον ελεγκτή που είναι αρκετά πιθανό να τον κατεβάσει κάτω από το λεωφορείο, μπροστά στα μάτια του υπόλοιπου επιβατικού κοινού.

Επιβάτες μιλούν για μία άδικη απόφαση της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ που έρχεται για να προστεθεί στην άσχημη συμπεριφορά που έχουν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, αρκετοί οδηγοί και ελεγκτές λεωφορείων που εργάζονται στο ΚΤΕΛ αναφέρει το patrasevents.

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr