Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική - ΦΩΤΟ

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική - ΦΩΤΟ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλοντας να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, διοργανώνει σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, το "Christmas Bear Hospital", δηλαδή την συλλογή παιδικών παιχνιδιών. 

Η φιλανθρωπική αυτή δράση στοχεύει τόσο στην προσφορά χαράς και αγάπης στους μικρούς μας "ήρωες" τις γιορτινές αυτές μέρες όσο και στο να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε φόβο ή ανησυχία που πιθανόν να έχουν σχετικά με τους γιατρούς και το περιβάλλον του Νοσοκομείου.


Η συλλογή των παιχνιδιών έγινε στο Τραπεζάκι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στο Κτήριο των Αμφιθεάτρων Ιατρικής, την Τρίτη 10 Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, με τους φοιτητές Ιατρικής να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της φοιτητικής παράταξης.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι της παράταξης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Καθηγητή κ. Γαβριήλ Δημητρίου και τις Προϊστάμενες των πτερύγων της Κλινικής, μοίρασαν τα δώρα στους μικρούς ασθενείς, μοιράζοντας παράλληλα χαμόγελα και ενθουσιασμό. Ο Καθηγητής ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την πρωτοβουλία αυτή και ευχήθηκε Καλές Γιορτές!

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας, θελουμε να ευχαριστήσουμε τους συμφοιτητές μας για την ενεργό συμμετοχή τους και την προσφορά τους στη δράση μας καθώς επίσης και τη Διεύθυνση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Α’ και Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ για την βοήθεια τους. Ευχόμαστε από καρδιάς «Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους και όλες».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr