Φόβος και τρόμος τις νύχτες για τους φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Πατρών

Φόβος και τρόμος τις νύχτες για τους φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Πατρών

Μπαράζ κλοπών συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Πατρών, γεγονός που έχει θορυβήσει τους φοιτητές.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν σπουδαστές που μένουν στην φοιτητική εστία ή που αναγκαστικά κυκλοφορούν τις νύχτες στους δρόμους γύρω από το Πανεπιστήμιο, όταν πέφτει το σκοτάδι βασιλεύει ο φόβος και ο τρόμος.


Στην περιοχή περιφέρονται ανενόχλητες ομάδες ρομά που κάνουν επιδρομές στους χώρους γύρω από το Πανεπιστήμιο, κλέβοντας οτιδήποτε κρίνουν ότι μπορεί να μεταπουληθεί.

Οι φοιτητές φοβούνται να κυκλοφορήσουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, ενώ όπως τονίζουν την κατάσταση διευκολύνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι περισσότεροι δρόμοι είναι χωρίς λάμπες, μέσα στο σκοτάδι.

Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί απανωτές διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί το έργο της περίφραξης γύρω από τους χώρους του Πανεπιστημίου, ένα έργο που ήταν να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια και που φυσικά θα έδινε σημαντικές λύσεις στο φαινόμενο.

Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών προτείνει δημιουργία παραρτήματος στην Αθήνα και επιστροφή των φοιτητών στον τόπο μόνιμης κατοικίας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr