Αθλήσου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας! Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων εαρινού εξαμήνου

Αθλήσου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας! Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων εαρινού εξαμήνου

Με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου ξεκινά και το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων του Γραφείου Φυσικής Αγωγής* του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκεκριμένες ώρες για άθληση σε διάφορα αντικείμενα, όπως Ορθοσωμική Γυμναστική, Aerobic, Pilates, Volley, Basket, Kολύμβηση, Karate, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Argentine Tango, Aikido, Capoeira Angola κ.ά.


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΠΑΜΑΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στο σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων, αφού εκδώσουν την Κάρτα Άθλησης στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν επίσης εκπαιδευτικές ασκήσεις χιονοδρομικές εξορμήσεις (σκι) σε κοντινά χιονοδρομικά κέντρα, καθώς και ορειβατικές – περιπατητικές δραστηριότητες στο δάσος του Σειχ-Σου. Για τις εξωτερικές δραστηριότητες-εξορμήσεις υπάρχει κόστος συμμετοχής για την μεταφορά και ενοικίαση εξοπλισμού (Πληροφορίες στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής).

Ξεκινάει επίσης το εσωτερικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Πληροφορίες στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής).

* Σκοπός του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές, με την συμμετοχή τους στις αθλητικές και τις άλλες κινητικές δραστηριότητες, να αναπτύξουν, ισόρροπα και αρμονικά τις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές τους δυνάμεις με επιστημονικά ενδεδειγμένες μεθόδους. Επιπλέον, στοχεύει στη συνειδητοποίηση από μέρους των φοιτητών της ωφέλειας και της ανάγκης για άσκηση - άθληση, ώστε να γίνει τρόπος ζωής. Προς την κατεύθυνση αυτή, σημαντικό ρόλο παίζει η γνωριμία με το φυσικό περιβάλλον, καθώς και η υιοθέτηση υγιών συνηθειών (hobbies) για την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής βρίσκεται στο ισόγειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δεξιά από την είσοδο της λέσχης.

Πρόγραμμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων 2016-2017

Κάρτα Άθλησης - Δικαιολογητικά

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΠΑΜΑΚ στην κατηγορία «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr