Το ΠΑΜΑΚ δίνει συγχαρητήρια στη χάλκινη Ολυμπιονίκη και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου

Το ΠΑΜΑΚ δίνει συγχαρητήρια στη χάλκινη Ολυμπιονίκη και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΑΚ με την οποία συγχαίρει την Άννα Κορακάκη, που κέρδισε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΑΚ:


Την φοιτήτρια του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Άννα Κορακάκη, η οποία κέρδισε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, συγχαίρει θερμά ο Πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, εκφράζοντας τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας του συνόλου της κοινότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ο κ. Ζαπράνης επισημαίνει ότι η πορεία της νεαρής αθλήτριας προς την επιτυχία μπορεί να εμπνεύσει όλους τους νέους, καθώς η Άννα Κορακάκη, στα 20 της χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατορθώνει να είναι μια συνεπής φοιτήτρια και μια εξαίρετη αθλήτρια, δικαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την έννοια της αριστείας, ως στοιχείου εκ των ων ουκ άνευ, όχι μόνο για την ατομική προκοπή, αλλά για την συλλογική πρόοδο, την ανοδική πορεία της κοινωνίας και τον πολιτισμό.

Όπως είναι γνωστό, η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε χάλκινη Ολυμπιονίκης στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Το τιμητικό αυτό για την ίδια και για τη χώρα αποτέλεσμα, που αντανακλά και στην Πανεπιστημιακή κοινότητα του ΠΑΜΑΚ, είναι κορυφαία συνέχεια των επιτυχιών της νεαρής φοιτήτριας στην σκοποβολή, για τις οποίες είχε ήδη λάβει τα θερμά συγχαρητήρια του κ. Ζαπράνη, κατά πρόσφατη επίσκεψή του στη Δράμα, από όπου κατάγεται ηΆννα Κορακάκη.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συγχαίροντας την φοιτήτριά του, της εύχεται καλή συνέχεια και στο επόμενο αγώνισμα των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, στο οποίο θα συμμετάσχει με σημαντικές προοπτικές διάκρισης.

Άννα Κορακάκη: Η 20χρονη φοιτήτρια που έκανε περήφανη την Ελλάδα! (Εικόνες)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr