ΠΑΜΑΚ: Διαδικτυακή ορκωμοσία τΜΕΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ τΜΕΤ

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί διαδικτυακά η ορκωμοσία των υποψήφιων πτυχιούχων του τμήματος, που ολοκλήρωσαν τις  σπουδές τους μέχρι και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2020.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ


Στους υποψήφιους πτυχιούχους θα σταλούν μέχρι και την Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου 2020 στα ακαδημαϊκά τους email τα εξής:

  • Τα στοιχεία του link της διαδικτυακής σύνδεσης (μόνο για τους υποψήφιους πτυχιούχους), καθώς και συγκεκριμένες οδηγίες
  • Αρχείο με τον όρκο του πτυχιούχου, ο οποίος θα διαβαστεί από τον πρωτεύσαντα
  • το Φύλλο τελικής αναλυτικής βαθμολογίας
  • το Πρωτόκολλο ορκωμοσίας

(αυτά τα 2 τελευταία έγγραφα θα πρέπει ο καθένας να τα υπογράψει και να τα αποστείλει στην Γραμματεία με mail την  ίδια ή την επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας).

Για τους συγγενείς και φίλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν

την διαδικασία, θα υπάρχει live streaming στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCkSuWj9R_cbZAUtL0ZYbBCQ

Τα έντυπα της ορκωμοσίας (αντίγραφα πτυχίων και παραρτήματα διπλώματος) θα υπογραφούν και στην συνέχεια θα αποσταλούν στους πτυχιούχους με courier (εφόσον βρίσκονται εντός Ελλάδος). Γι αυτόν τον λόγο, σας παρακαλούμε στο mail που θα στείλετε στην γραμματεία να μην ξεχάσετε να γράψετε την ισχύουσα ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Απόφοιτοι που τυχόν βρίσκονται στο εξωτερικό θα λάβουν τα έντυπα σε μορφή pdf και στη συνέχεια θα συνεννοηθούν με τη Γραμματεία για τον τρόπο παραλαβής των εντύπων.

Σημείωση: αν κάποιος αδυνατεί να συμμετάσχει, ενώ έχει καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά, παρακαλείται να ενημερώσει την Γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, αποστέλλοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr