Γενική Συνέλευση Φοιτητών στο ΠΑΜΑΚ

Γενική Συνέλευση Φοιτητών στο ΠΑΜΑΚ

Η "Πρωτοβουλία Φοιτητών και Φοιτητριών ΠαΜακ" εξέδωσε ανακοίνωση για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών, την Τετάρτη 14/10 στις 13.30, στην Αυλή, αναφέρει το κάλεσμα.

"Μετά από όλη αυτήν την περίοδο, ύστερα από 7 μήνες κλειστών σχολών, καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτηση όλων των φοιτητών και των φοιτητριών του ΠαΜακ με σκοπό να συζητήσουμε για τα ζητήματα που μας απασχολούν στα τμήματα μας και στα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου.


Η διεκδίκηση για να ληφθούν τώρα αναγκαία μέτρα για τη διά ζώσης διεξαγωγή όλων των μαθημάτων είναι όρος για την συνέχεια των σπουδών, την ουσιαστική κατανόηση και γνώση του επιστημονικού μας αντικειμένου.

Όμως πέραν των παραπάνω διεκδικούμε να παρθούν μέτρα για να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές του ιδρύματος ισότιμα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Όλοι θυμόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά το εαρινό εξάμηνο και στην εξεταστική.

Ιδιαίτερα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Α’ έτους είναι αναγκαίο να εκφράσουν με τη δική τους φωνή τα αιτήματα τους και να διεκδικήσουν να ανοίξουν τα τμήματα, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις τις πρυτανείας.

Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια του ΠαΜακ σε μαζική δράση, σε κάθε τμήμα και έτος, γιατί μόνο με τη συζήτηση και τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση Φοιτητών του ΠαΜακ!

Τετάρτη 14/10 στις 13.30, στην Αυλή."

Πρωτοβουλία Φοιτητών και Φοιτητριών ΠαΜακ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr