Οι απόφοιτοι του ΠΑΜΑΚ καλούνται να πουν τη δική τους ιστορία

Είσαι απόφοιτος/η του ΠΑΜΑΚ (σε επίπεδο πτυχίου);

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προσκαλεί τους απόφοιτους του Ιδρύματος να δημιουργήσουν ένα προσωπικό video διάρκειας 1,5-2'. Ο απόφοιτος/η θα παρουσιάσει την δική του ιστορία ως φοιτητής/τρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πως προχώρησε, μετά την αποφοίτησή του, στα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας του.

«Στόχος μας να ενθαρρύνουμε τους νέους φοιτητές μας να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες που τους δίνει η φοιτητική τους ιδιότητα (Erasmus, πρακτική, φοιτητικοί σύλλογοι, διαγωνισμοί, εθελοντισμός, εργασίακ.λ.π.) για να "κτίσουν" το βιογραφικό τους σημείωμα,  από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών τους.


Αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μας την δική σου εμπειρία, επικοινώνησε με την κα Παναγιωτίδου Σοφία, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να συζητήσετε τις εμπειρίες σου και πως θα τις αποτυπώσεις στο video. #alumnivideo#edu#uom» αναφέρει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr