«Cométe» το πρώτο pre-event του TEDxUniversityofMacedonia 2019

«Cométe» το πρώτο pre-event του TEDxUoM 2019

Δυναμικά ξεκινάει το TEDxUniversityofMacedonia 2019 διοργανώνοντας το πρώτο pre-event αυτής της χρονιάς με θέμα «Cométe» στις 28 Ιουνίου στο Matute.

Ο κομήτης είναι ένα ουράνιο σώμα του οποίου η αιφνίδια, κάθε φορά, εμφάνιση προκαλεί αναστάτωση. Κατά το πέρασμα του δημιουργεί μια μεγάλη ουρά, γεμάτη απομεινάρια του πυρήνα του και διαγράφει μια ελλειπτική τροχιά, η οποία ποτέ δεν ολοκληρώνεται.


Κάθε τέλος όμως αποτελεί μια νέα αρχή. Αυτό ακριβώς ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, καθώς μπορεί να συνιστά ένα σπάνιο φαινόμενο που μαγεύει κάθε θεατή, όχι όμως και μοναδικό.

Υπάρχουν περιοδικοί κομήτες οι οποίοι επανεμφανίζονται κατά την διάρκεια των αιώνων. Πιο γνωστός είναι αυτός του Χάλεϋ, του οποίου το άθροισμα είναι ο αριθμός 7. Ένας αριθμός που χαρακτηρίζει το TEDxUniversityofMacedonia 2019, καθώς αποτελεί την έβδομη συνεχή διοργάνωση του TEDxUniversityofMacedonia. 

Το TEDxUniversityofMacedonia αποτελεί έναν θεσμό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που έχει ως σκοπό το έναυσμα για αλλαγή και δράση. Έχει σημαντική επίδραση στο φοιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης και αποτελεί το μεγαλύτερο νεανικό event της Βορείου Ελλάδος.

Ως προπομπός αυτού του event έρχεται το «Cométe». Σε αυτό μπορείτε να γνωρίσετε όλη την νέα ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia και να μοιραστείτε ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Στις 28 Ιουνίου απο τις 6 το απόγευμα στο Matute, στην πλατεία εμπορίου, Αγίου Μηνά 1.

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxUniversityofMacedonia 2019

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr