Εστίες Παν. Ιωαννίνων: Αποτελέσματα επιλογής Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων (2020-2021)

Εστίες Παν. Ιωαννίνων: Αποτελέσματα επιλογής Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων (2020-2021)

Η Εφορεία Φοιτητικών Κατοικιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησε στην έκδοση των οριστικών Αποτελεσμάτων Διαδικασίας Επιλογής Πρωτοετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ακαδ. έτος 2020-2021)

1. Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων επανεξέτασης και την επανεκτίμηση των στοιχείων, επιλέγονται για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, πρωτοετείς Μεταπτυχιακοί φοιτητές και Υποψήφιοι Διδάκτορες που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα δικαιούχων.


(Παρακαλούμε δείτε τον πίνακα αποτελεσμάτων στο συνημμένο αρχείο)

2. Μετά την άρση των περιοριστικών λόγω της Covid-19 θα ανακοινωθούν η διαδικασία και οι ημερομηνίες προσέλευσεις για την παράδοση-παραλαβή δωματίων.

3. Εάν κάποιος από τους παραπάνω δικαιούχος δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη θέση, παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε το δωμάτιο να δοθεί στον επόμενο επιλαχόντα φοιτητή, σύμφωνα με τον αντίστοιχο πίνακα κατάταξης της κατηγορίας του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr