Ύποπτος φάκελος και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ύποπτος φάκελος και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Πρυτανεία

Στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έφτασε με τα ΕΛΤΑ, στις 08:15 σήμερα, ένας ακόμη ύποπτος φάκελος από την Ινδία. Ο φάκελος έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.

Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».


Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: 

«Μετά από τα συνεχή κρούσματα αποστολής φακέλων με ύποπτη σκόνη σε πανεπιστημιακά Ιδρύματα και με αποστολέα, κυρίως, από την Ινδία, παρακαλούνται όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τη λήψη και το άνοιγμα φακέλων που φέρουν ύποπτο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, συνιστάται να μην ανοίγουν τους φακέλους αυτούς και να ενημερώνουν άμεσα το γραφείο του Πρύτανη για την ασφαλή διαχείριση αυτών.»

Ύποπτος φάκελος μέσα στο κτίριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Κινητοποίηση των Αρχών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγόρευση εισόδου στο κεντρικό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - 5 άτομα στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός στις Αρχές: Φάκελοι με σκόνη στο ΕΜΠ και στα Πανεπιστήμια Κρήτης, Αιγαίου και Κέρκυρας - Επτά άτομα στο νοσοκομείο

Στάλθηκε ύποπτος φάκελος και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής! - Τι έχει γίνει γνωστό

Εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας - Στο σημείο ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr