Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Αγαπητοί-ές φοιτητές και φοιτήτριες καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε καλή αρχή στην ακαδημαϊκή σας σταδιοδρομία.

Από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα αποστείλει στα Ιδρύματα της χώρας τους ονομαστικούς πίνακες των φοιτητών που πραγματοποίησαν ηλεκτρονική εγγραφή και θα ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των φοιτητών.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τους ιστοτόπους  των Τμημάτων τους για να ενημερωθούν για τις ακριβείς ημερομηνίες που θα γίνει η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας τους και θα αποκτήσουν τα συνθηματικά του Ιδρυματικού τους Λογαριασμού για να έχουν πρόσβαση στις Ακαδημαΐκές Υπηρεσίες.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr