Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Summer Camp Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Summer Camp Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Την εβδομάδα 19-23 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο, στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Summer Camp Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Το Summer Camp διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος IDEANNOVASHIP το οποίο υλοποιείται από 6 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Σλοβενία) στο πλαίσιο του ERASMUS+.


Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)

Το Summer Camp, διάρκειας μιας εβδομάδας, παρακολούθησαν 18 νέοι και νέες από όλες τις προαναφερθείσες χώρες με επιχειρηματικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες. Εκπαιδεύτηκαν σχετικά με την επιχειρηματικότητα και συγκεκριμένα την κοινωνική επιχειρηματικότητα και διδάχθηκαν τις βασικές αλλά κρίσιμες αρχές της με τη χρήση μη τυπικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αναπτύχθηκαν 3 καινοτόμες κοινωνικές επιχειρηματικές ιδέες οι οποίες παρουσιάστηκαν στους εταίρους του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα από την κατηγορία «Erasmus+» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το Προγράμμα Κινητικότητας Erasmus+.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr