Εξωδικαστικά τα βρήκαν ο 50χρονος λέκτορας και η 21χρονη φοιτήτρια

Εξωδικαστικά τα βρήκαν ο λέκτορας και η 21χρονη φοιτήτρια

Εξωδικαστικά λύθηκε το περιστατικό μεταξύ φοιτήτριας και διοικητικού υπαλλήλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το οποίο προβλημάτισε την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Η 21ενός  ετών φοιτήτρια είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή σε βάρος του 50 χρόνου. Ο άνδρας όπως αναφέρει η ΕΡΤ είχε συλληφθεί και ο ίδιος είχε υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της νεαρής κοπέλας.

Σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου αναφέρεται ότι δόθηκε εντολή για διενέργεια ΕΔΕ και παράλληλα επιβλήθηκε αναστολή καθηκόντων στον 50χρονο (περισσότερα εδώ).


Διαβάστε Ακόμη: Καθηγητής του ΑΠΘ άφησε έγκυο φοιτήτρια και δηλητηρίασε την γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θα εκδικάζονταν σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστήριο στο Βόλο, ωστόσο έγινε γνωστό ότι και οι δύο εμπλεκόμενοι έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, προχωρώντας σε ανάκληση των μηνύσεων.

Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ο 50χρονος

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από υπάλληλο του Ιδρύματος και επέβαλε στον συγκεκριμένο υπάλληλο αναστολή άσκησης καθηκόντων. Η ασφάλεια και η προστασία των φοιτητών και των φοιτητριών και η αυστηρή τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας ως προς τη συμπεριφορά και το ήθος των υπαλλήλων είναι απαράβατος όρος λειτουργίας του Πανεπιστημίου.

Όλα τα φοιτητικά νέα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr