Ξυλοδαρμός 20χρονης φοιτήτριας από καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ξυλοδαρμός 20χρονης φοιτήτριας από καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το πρωτοφανές περιστατικό με το φερόμενο ξυλοδαρμό 20χρονης φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει προκαλέσει αναστάτωση και θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, αύριο Δευτέρα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς οι πρωταγωνιστές έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις, ενώ ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, εκφράζοντας τη θλίψη του για την υπόθεση.


Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές επίθεση διοικητικού υπαλλήλου του ιδρύματος εναντίον της. Στις αρμόδιες αρχές έχουν κατατεθεί αμοιβαία μηνύσεις των εμπλεκομένων. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης ώστε να προβεί αναλόγως σε όλες τις προσήκουσες ενέργειες», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, εντός του πανεπιστημίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα, σε ημιλιπόθυμη, και σε άθλια κατάσταση

Γρήγορα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πληροφορίες ανέφεραν πως η κοπέλα πήγε στο γραφείο του λέκτορα και αυτός της επιτέθηκε χτυπώντας την... άγρια στο πρόσωπο και εξαπολύοντας απειλές και βρισιές.

Η φοιτήτρια μήνυσε τον 50χρονο λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Ο λέκτορας από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και κατέθεσε και αυτός μήνυση στην φοιτήτρια για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, όμως το δικαστήριο αναβλήθηκε μετά την προθεσμία που ζήτησε ο λέκτορας. Τελικά την Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι, θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων.

Όλα τα φοιτητικά νέα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr