Προγράμματα εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από το Κ.Ε.Κ.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει τα εξής προγράμματα εκπαίδευσης:

-«Ψυχογλωσσική υποστήριξη ασθενών και ατόμων με ειδικές ανάγκες»

Διάρκεια τέσσερις μήνες. Θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής και αλλοδαπής, καθώς και Νοσηλευτικό προσωπικό. Αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα 12/01/2015 έως και Παρασκευή 20/02/2015, υπάρχει παράταση υποβολής αιτήσεων.


-«Μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών εργασιών»: Διάρκεια ένας μήνας. Θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο

(1η περίοδος) και Μάιο (2η περίοδος) και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με τις τεχνικές και τα μεθοδολογικά εργαλεία που διέπουν την αποτελεσματική συγγραφή και ολοκλήρωση εργασιών ακαδημαϊκού επιπέδου.  Αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα 12/01/2015 έως και Παρασκευή 20/02/2015, υπάρχει παράταση υποβολής αιτήσεων.

-«Διγλωσσία και ειδική αγωγή»: Διάρκεια τρεις μήνες. Θα πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο. Όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής καθώς και σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα 12/01/2015 έως και Παρασκευή 20/02/2015, υπάρχει παράταση υποβολή αιτήσεων.

Επιστημονική υπεύθυνη των προγραμμάτων είναι η καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γεωργία Ανδρέου.

Πληροφορίες στον κ.  ΙωάννηςΓαλαντόμο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κατά προτίμηση) ή στο τηλέφωνο 6945 719410 (Παρασκευή έως Κυριακή 11:00-14:00). 

Κατάθεση αιτήσεων - Γραμματεία Κ.Ε.Κ. Π.Θ.: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος, Τηλ: 2421006367, fax: 2421006487,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην ιστοσελίδα www.kek.uth.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr