Κι επίσημα επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα - Σε ποια Σχολή

Κι επίσημα επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα - Σε ποια Σχολή

Η Μπέτυ Μπαζιάνα εξελέγη σήμερα στη θέση επίκουρου καθηγητή με ομόφωνη απόφαση από το εκλεκτορικό σώμα που αποτελείτο από 11 πανεπιστημιακούς, στην προκηρυσσόμενη θέση επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με γνωστικό αντικείμενο: «Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα».

Το βιογραφικό της


Η Μπέττυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Ε.Μ.Π. το 2008. Από το 2014 εργάζεται στη ΣΗΜΜΥ και σήμερα υπηρετεί ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.) σε αυτή.

Την περίοδο 2000–2002 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2002 συνεργάζεται επιστημονικά με το Ε.Μ.Π. Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017 διατέλεσε έκτακτο διδακτικό προσωπικό και δίδαξε αυτοδύναμα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2016 διδάσκει αυτοδύναμα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως διδακτικό προσωπικό βάσει του Π.Δ. 407. Από το 2017 διδάσκει ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Επίσης, από το 2017 είναι επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου, Κίνα (Beijing University of Post and Telecommunications).

Έχει περισσότερες από 55 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια με κριτές και κεφάλαια βιβλίων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr