Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του

Ο καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας για την παρουσία τους στη ΔΕΘ:

«Η εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σήμερα είχε την τιμητική της. Ενδιαφέρθηκαν στην ΔΕΘ για την δημιουργία του προσωπικού τους διαιτολογίου βάσει του μεταβολικού προφίλ των αντιοξειδωτικών που μετράμε σε μια σταγόνα αίμα από το δάχτυλο 6 υπουργοί της κυβέρνησης. Ο κ. Βορίδης, η κ. Αραμπατζή, ο κ. Σταϊκούρας, η κ. Ζαχαράκη ήταν ιδιαίτερα θερμοί.


Το μότο μας πάντα και διαχρονικά είναι το Πανεπιστήμιο επιχειρεί για τους φοιτητές του. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το unifund που στηρίζει και είναι μέτοχος στην foodoxys μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρύτανη Ζήση Μαμούρη που είναι κοντά στην εταιρεία μας και βοηθά».

Δείτε εικόνες:

Στον εκθεσιακό χώρο του Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ, Περίπτερο 14 -Stand 20 Foodoxys, Spin-off εταιρεία του Π.Θ. -Συσκευή μέτρησης αντιοξειδωτικών στα τρόφιμα και στο αίμα.

Επιστημονικός Υπεύθυνος Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Φώτης Τέκος, Δ/νων Σύμβουλος, Δρ. Νίκος Γκουτζουρέλας, Μαρία Κανάκη.

Στον εκθεσιακό χώρο του Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ, Περίπτερο 14-Stand 20 Startup ΜΟ.Κ.Ε - Ομάδα SummOn: Εφαρμογή διαχείρισης των προσωπικών κοινωνικών δικτύων Επ. Καθηγητής ΤΟΕ Γιώργος Σταμπουλής, Ζαφειρίδης Γιώργος, Ιακωβάκης Αλέξανδρος, Μουρατίδης Σταύρος, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr