Οι νικήτριες του πρωταθλήματος πινγκ πονγκ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τελικός πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε σήμερα Τρίτη 25/6/2019 το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των φοιτητριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την συμμετοχή φοιτητριών από πολλά διαφορετικά τμήματα.

Ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο ένας μεγάλος κύκλος πρωταθλημάτων και δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για μία ακόμη χρονιά. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα του πρωταθλήματος την πρώτη θέση κατέλαβε η Νασσάρ -Τράση Νάντια νικώντας την Τσιάρα Γεωργία η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ στο μικρό τελικό νικήτρια αναδείχτηκε η Χρύσα Κατσιγιάννη επικρατώντας της Πάντζιου Μαρίας.


Τόσο ο μικρός όσο και ο μεγάλος τελικός περιείχαν πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις, αλλά και αγωνία με τις φοιτήτριες να προσπαθούν διαρκώς να επικρατήσουν έναντι της αντιπάλου τους.

Άσχετα με το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος όλες οι συμμετέχουσες το διασκέδασαν με την καρδιά τους αναδεικνύοντας το άθλημα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσει μία ακόμα χρονιά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τις συμμετέχουσες και τους θεατές να απολαμβάνουν για μία τελευταία φορά ένα υπέροχο θέαμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr